Observera att denna e-handel endast är utformad i utbildningssyfte. Inga beställningar hanteras. 

Leverans

Våra leveranser transporteras med Postnord och skickas på helgfria vardagar.

Avbokning/ändring av order

Vänligen kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt vid behov av att ändra eller avboka din order. Eftersom vi strävar efter att skicka din order så fort som möjligt är det tyvärr inte alltid möjligt att göra ändringar i ordern efter att du lagt din beställning.

Leverans

Inom Sverige 2–4 arbetsdagar.

Orderbekräftelse

När du lagt din beställning skickar vi ut en orderbekräftelse till din e-postadress. Din orderbekräftelse fungerar också som kvitto. Ifall du inte fått någon orderbekräftelse har du antagligen angett fel e-postadress. Vänligen kontakta vår kundservice så hjälper vi dig.

Returer

Du har som kund rätt att returnera din produkt inom 14 dagar från det att du mottagit din order. I paketet finns en följesedel med instruktioner om hur du ska gå tillväga. Vi ber dig att säkerställa att du returnerar din produkt i samma skick som du fick den. Använd om möjligt samma emballage som du mottog din order i.

Återbetalning

När vi mottagit, registrerat och godkänt din retur/reklamation gör vi en återbetalning till det konto som du använde vid ordertillfället. Pengarna beräknas sedan finnas på ditt konto inom 3–5 dagar.