André Valtonen Lundqvist – CV

Jag heter André Valtonen Lundqvist och utbildar mig för närvarande till digital affärsutvecklare. Jag brinner för design, teknik, entreprenörskap och personlig utveckling och spenderar en stor del av min vardag till att fördjupa mina kunskaper och färdigheter inom dessa områden. Under min tid i yrkeslivet har jag arbetat som försäljare vilket har utvecklat min mentala inställning och förmåga till att självgående arbeta mot högt uppsatta mål. Under min tid i gymnasiet fann jag ett stort intresse för Adobe Creative Cloud och har sedan dess utvecklat mina kunskaper inom photoshop, illustrator, indesign, after effects och premiere pro.

  • mobil:+46760386783
  • email:aanndrree99@gmail.com
  • Linkedin: Klicka här

Utbildning

  • Borås Yrkeshögskola Utbildning: Digital Business Developer 2020-2022

Under denna utbildningen har vi fått kunskaper inom trendspaning, wordpress, woocommerce, SEO, SEM, och Google Analytics. Denna hemsidan är gjord under kursen digital consumer relations.  

  • Bäckängsgymnasiet Utbildning: Grafisk formgivning 2015-2018

Under gymnasiet har jag fördjupat mina kunskaper inom grafisk design vilket innebär att jag har kunskaper inom Adobe Creative Cloud. Adobe Illustator, Photoshop, InDesign, After Effects, Premiere pro.

Yrkeslivserfarenhet

Efter min gymnasieexamen har jag jobbat på Key Solutions i Göteborg. Key Solutions har under flertalet år blivit erkänd som Sveriges bästa säljbyrå från sina uppdragsgivare. Under 2019 tog teamet som jag var en del utav hem pris för bästa återförsäljare.

Under tiden på Key Solutions har jag arbetat med försäljning via telefon och främst dörr till dörr inom el och telekombranschen för stora varumärken som Telia och Eon.

Min anställning på Key Solutions har givit mig en stark mental inställning, en positiv attityd och ett starkt driv att åstadkomma högt uppsatta mål.