Kan du tänka dig att det skulle vara möjlig att uppgradera ditt hem på samma sätt som din mobil? Fördelarna skulle vara att nya funktioner kan underlätta vardagen för dig. Det vill säga, om ditt hem vore lika smart som din telefon. Därför har vi tagit fram ett sortiment av smarta hem lösningar som gör just detta möjligt för dig. 

Vårt syfte är att göra vardagen enklare. Därför har vi tagit fram ett brett sortiment med innovativa smarta hem produkter. Fördelarna med det smarta hemmet är obegränsat. Till exempel kan du automatisera delar av ditt hem, spara energi och styra allt med bara några få knapptryck i din mobil. Med det sagt, framtiden är här!

Hos oss på Smartech hittar du produkter för smarta hem lösningar inom ett flertal olika kategorier. Här kan du hitta: smart belysningfjärrströmbrytare, trådlösa övervakningskamerorrörelsesensorerbluetooth högtalare med röstassistentsmart dörrlås och dörrklocka.

Visar alla 12 resultat

Visar 12-12 av 12 produkter

Få tips om smarta hem lösningar i inkorgen

Att vara prenumerant på nyhetsbrevet Smartech+ innebär att du får ta del av flera förmåner. Vad sägs om att vara först när nya produkter lanseras, generösa rabattkoder och inspiration till hur du kan sätta upp ditt smarta hem HELT utan kostnad! Signa upp idag!